Евродепутатът Андрей Ковачев изрази днес пред БНР умерен оптимизъм, че

...
Евродепутатът Андрей Ковачев изрази днес пред БНР умерен оптимизъм, че
Коментари Харесай

Ще се разкрие ли истината около отравянето на Емилиян Гебрев?

Евродепутатът Андрей Ковачев изрази през днешния ден пред БНР сдържан оптимизъм, че казусът с отравянето на оръжейния предприемач Емилиан Гебрев ще бъде оголен. Вчера от прокуратурата оповестиха, че преди 4 години Гебрев е бил токсичен с инсектицид в дома си, както и по време на бизнес среща.

До нова инспекция по случая се е стигнало поради догатки на самия предприемач, че против него е било употребявано съветското вещество "Новичок ", както при отравянето на някогашния разузнавач Сергей Скрипал.

На въпрос на БНР не е ли притеснителен фактът, че казусът става ясно 4 години по-късно, Андрей Ковачев отговори: "Разбира се, че е стеснителен, по тази причина специфичните служби би трябвало да дадат съответна информация на определените представители в Българското Народно заседание, а по-късно, несъмнено, да бъде осведомена и българската общност каква е тъкмо истината сега, всички разсъждаваме по информация, която е непотвърдена, нямаме задоволително ясни обстоятелства какво тъкмо се е случило ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР