Евродепутат предупреди - глобалистките елити отнемат свободите ниТрябвало да сме

...
Евродепутат предупреди - глобалистките елити отнемат свободите ниТрябвало да сме
Коментари Харесай

Клаус Шваб: Иде нова ера за човечеството

Евродепутат предизвести - глобалистките елити лишават свободите ни
Трябвало да сме подготвени за измененията

Опасения от нов тип комунизъм

Човечеството като тип е постигнало голям прогрес и сега приказваме освен за нова индустриална гражданска война, а за преход към нова епоха. Това съобщи Клаус Шваб, създател и президент на Световния стопански конгрес в Давос, при откриването на Световната държавна среща на върха, която стартира през днешния ден в Дубай, Обединените арабски емирства.
Бъдещето не се случва, то се оформя, и в този развой държавните и държавни водачи имат решаваща роля, сподели Шваб на форума, събрал 85 интернационалните, районни и междуправителствени организации, 120 държавни делегации и хиляди участници.

Според Шваб този преход към този момент е “зад ъгъла ” и би трябвало да се подготвим допустимо най-бързо и с всички сили за тази нова епоха. По думите му новите технологии би трябвало да се одобряват, с цел да бъде светът “по-устойчив ”, като в процеса бъдат ангажирани и елементарните жители.

Особеност на този нов преход е, че той е обвързван с голям брой технологии по едно и също време - изкуствен интелект, квантови компютри и постанова да сме готови за промени във физическите, биологичните и цифровите аспекти на нашия живот, акцентира Шваб.

В същото време холандският евродепутат Роб Рус даде друго пояснение за протичащото се. Според него теорията за климатичните промени се прокарва от глобалистките елити в западния свят, които завземат от ден на ден надзор и власт.
“На децата ни се споделя, че не би трябвало да ядат месо, че климатът е най-важното нещо на света... Елитите вървят против фамилните полезности. Те са срещу естествената храна. Електрическите коли са скъпи и хората не могат да си ги разрешат - не става въпрос за колата - а за това, че не можете да отидете на никое място, лишават свободата ни ”, изясни Рус.

Той даде образец и с друга политика на Европейски Съюз: “Така е и с дигитализацията... цифровата еднаквост и цифровата валута на централната банка - всичко това е нова форма на комунизъм, на централно обмисляне, на надзор на хората ”, показва евродепутатът.

По думите му, крайният надзор идва, когато глобалистите свържат цифровите идентичности на хората с цифровата валута на централната банка. “Те споделят, че няма да го вършат, само че след пет години ще кажат: ситуацията с климата е доста зле, би трябвало да създадем бюджет за климата и за въглеродните излъчвания и по-късно ще имаме китаизация ”, сподели евродепутатът от групата на Европейските консерватори и реформисти в изявление за подкаста “TheHighwaire ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР