Евроатлантизмът е прикритие за невъзможността на ГЕРБ да състави правителство

...
Евроатлантизмът е прикритие за невъзможността на ГЕРБ да състави правителство
Коментари Харесай

Радостин Василев дава Весела Лечева на КПКОНПИ и главния прокурор

Евроатлантизмът е прикритие за невъзможността на ГЕРБ да сформира държавно управление с първия мандат. Тази позиция изрази пред Българска национална телевизия Радостин Василев , някогашен министър на спорта от Има Такъв Народ и сегашен народен представител от Политическа партия.

ГЕРБ, по думите му, пробвали да подлъгват Политическа партия със поръчката за разговор. Не е толкоз елементарно да се направи коалиция в България, посочи той.

С политическата рецесия и служебния кабинет на Румен Радев се нанасяли вреди на България, съгласно него.
 ГЕРБ подготвени на диалози за кабинет и с другите мандати
ГЕРБ подготвени на диалози за кабинет и с другите мандати

Всички дружно би трябвало да намерим решението

На Национален съвет Политическа партия ще решат с кого биха правили държавно управление. За гласоподавателите на " Продължаваме промяната " би било изменничество една коалиция с ГЕРБ, увери Радостин Василев. Ако ГЕРБ не могат да сформират държавно управление с партиите, с които свалили кабинета " Петков ", тогава Политическа партия щели да обмислят ходовете си. Но поддръжка от ГЕРБ няма да се търси, е персоналното му мнение.

Той подлага на критика офанзивите на Весела Лечева против него и упрекна служебния кабинет в синергия с ГЕРБ. Тя в случай че желае, може да алармира дядо Николай от Пловдив или мешерето, сподели той.

В спортното министерство нанесох огромни вреди на задкулисието, акцентира Василев.
 Лечева заварила тежки връзки със спортните организации
Лечева заварила тежки връзки със спортните организации

Цените за отдаване на спортните уреди на клубовете били прекомерно повишени

Министрите от служебния кабинет реставрират модела " ГЕРБ ", по мнението му.

Той и част от ПГ на Политическа партия ще внесат сигнал против Весела Лечева в КПКОНПИ. Тя облагодетелствала личната си федерация с 3 милиона лв., по думите му. Сигналът ще бъде подаден до основния прокурор.

Василев счита, че тя извършва повеля на кръгове към президента, Кирил Добрев и ГЕРБ . Аз надълбоко се колебая, че Весела Лечева е социалист, показа депутатът.

Могат да плашат гаргите с техните сигнали, разяснява той съперниците си. Ще бъдем градивна, същинска съпротива, закани се Радостин Василев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР