Evri и Yodel са класирани на дъното на таблицата на

...
Evri и Yodel са класирани на дъното на таблицата на
Коментари Харесай

Компаниите за доставка на колети са класирани в годишното проучване пред „сезонния скок“

Evri и Yodel са класирани на дъното на таблицата на лигата, като и двете ръководят общ резултат от единствено две звезди от вероятни пет.

Но нямаше доста сред най-горната и долната позиция, като Royal Mailand Amazon беше на първа позиция с 2,75 звезди.

Междувременно 13,3 милиона души - 34% от потребителите - споделиха, че са претърпели проблем с доставката през последния месец.

Често срещаните недоволства включват пратки, които са оставени на несигурни места или идват със забавяне, откри изследване на благотворителната организация.

Най-лошите извършители са Йодел, с 40% клиенти, съобщаващи за проблем, DPD при 37%, а Evri при 34%.

От тези клиенти съвсем половината (43%) са имали спомагателен проблем, когато са се опитвали да разрешат казуса. Индивидите постоянно не успяваха да намерят верните данни за връзка с компанията или не получаваха отговор.

Това беше изключително в тази ситуация при посрещане на потребностите на клиенти с увреждания или лица, които се нуждаят от корекции в метода, по който получават пратки.

Приблизително 7,2 милиона души са имали потребност от досегаемост, която са желали да споделят с определената от тях компания, само че 45% не са съумели да го създадат, откри изследването.

Прочетете повече:
Пощенската работа ще предлага варианти за доставка на пратки DPD и Evri
Кога би трябвало да изпратите своите коледни картички
Royal Mail е санкциониран с £5,6 милиона за изчезнали цели за доставка

Като цяло 53% от клиентите са открити мъчно е да разрешат казуса си, който се е нараснал до 60% от хората с увреждания.

Благотворителната организация сподели, че не е имало усъвършенствания в резултатите за проблеми с раждането от предходната година.

Dame Clare Мориарти, основен изпълнителен шеф на Citizens Advice, сподели: „ За трета поредна година нашата ранглиста разкрива, че онлайн купувачите са разочаровани от услуга за доставка, която не дава отговор на стандартите. Това е проблем, който считаме, че е бил подценяван прекомерно дълго.

„ Със сезонен скок на доставките на хоризонта колетните компании би трябвало да подхващат дейности, с цел да защитят купувачите и да стигнат до първопричината за тези непрекъснати пропуски. "

Какво споделиха фирмите в отговор?

Крис Ашуърт, основен потребителски шеф на Evri, сподели, че компанията е „ разочарована " от това къде се класира в таблицата на лигата, добавяйки тя е вложила повече от £130 милиона за възстановяване на интервенциите в Обединеното кралство.

Говорител на Amazon сподели, че " по-голямата част от доставките стигат до клиентите без проблем ", като компанията работи с клиенти, в случай че нещо се обърка. < /p>

Говорител на Royal Mail сподели, че са удовлетворени да заемат обща първа позиция, само че работят за възстановяване на качеството на услугата.

Те споделиха, че са въвели алтернатива за регистрация на семействата потребностите им от досегаемост за доставки или събиране на пратки посредством Parcel Collect.

Yodel сподели, че отчетът не отразява личните му данни, които демонстрират, че 98,7% от 200 милиона пратки, обработени през последните 12 месеца, са доставени вярно на първият опит.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР