Евразийски бухал почина в Ню Йорк миналата седмица. Бухалът Флако,

...
Евразийски бухал почина в Ню Йорк миналата седмица. Бухалът Флако,
Коментари Харесай

Трябва да има нещо повече от смъртта на бухал

Евразийски бухал умря в Ню Йорк предходната седмица. Бухалът Флако, който преди година избяга в дивата природа, откакто заграждението му беше вандализирано, умря след конфликт със постройка в Горен Уест Сайд.

Въпреки че не съм нюйоркчанин или животнолюбец, историята се оказа много по-трудна за бягство от зоопарка в Сентрал Парк. Със сигурност имам малко виновност: възнамерявам пътешестване до Ню Йорк за Пасха и другите системи за рекомендации в интернет са объркали интереса ми към това какви художествени изложения си коства да се опитат да се видят със угриженост за дивата природа на града. След това направих грешката да си направя злобна смешка по отношение на отразяването на сови от стена до стена в обществените медии, поставяйки спомагателни решетки на моя алгоритмичен затвор.

Една от аргументите, заради които е мъчно да се избяга от меланхоличната гибел на Флако, е, че историята е необятно отразявана: освен от New York Times, само че също и от NPR, Associated Press, Independent, Mail Online, The G...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР