С Takeaway Pay Card служителите могат да плащат в хиляди ресторанти - онлайн и офлайн

...
Еволюцията към хибриден модел на работа кара все повече компании
Коментари Харесай

Еволюцията към хибриден модел на работа кара все повече компании да преосмислят своите фирмени ресторанти. Ето защо Just Eat Takeaway.com, компанията, която стои зад локалната платформа, Takeaway.com – в сътрудничество с платформата за плащане Adyen – предлага алтернатива:

 

с картата "Takeaway Pay Card” служителите вече могат да поръчват храна и напитки за сметка на компанията си във всеки ресторант, който приема MasterCard. По този начин те винаги имат достъп до своя "фирмен ресторант" с ястия по избор, независимо къде се намират. Така компаниите не само могат да избегнат ненужните разходи, но и да ограничат разхищаването на храна от традиционните ресторанти - тип столова.


Новата разплащателна карта е допълнение към съществуващата програма за придобивки за служители. Компаниите могат да предложат на служителите си гъвкава разплащателна карта, която им позволява да плащат за храна или напитки както онлайн, така и офлайн. Картата може да се използва по всяко време във всеки от хилядите ресторанти, пекарни или вендинг машини за храна и напитки в България, които приемат MasterCard или Maestro. Без значение дали се поръчва храна от офиса, вкъщи или по време на обичайни екипни обяди навън.

 

С картата "Takeaway Pay Card” се плаща безпроблемно и без да се налага да се запазва и предава касовата бележка. Това допълнение към съществуващия бизнес план за хранене създава възможността компаниите да предлагат опцията на своите служители да се хранят от фирмен ресторант - навсякъде и по всяко време.


 "Тъй като хибридните работни места са новото нормално, ние доразвихме нашата услуга с Takeaway Pay в помощ на нашите бизнес клиенти. Независимо дали служителите им са вкъщи или на път, пътуват по работа или обичайно обядват навън; Takeaway Pay им предоставя  храна от всяко място и по всяко време на деня.

 

 

По този начин компаниите все още могат да предложат на своите служители опцията да се хранят във "фирмен ресторант", дори и при хибриден модел на работа. Така те спестяват от разходи и избягват разхищаването на храна", обяснява Юлиана Хартарска, директор на Just Eat Takeaway.com за България.


"Радваме се да виждаме все повече случаи, в които се прилага нашето решение за плащане", казва Алекса фон Бисмарк, Ръководител Търговски отдел, EMEA.
"Не само, че то помага на Just Eat Takeaway.com и служителите на клиентите ни да пазаруват и да обядват, но техните HR екипи също се възползват от незабавния и прозрачен преглед на разходите им.”

______________________________________

За Just Eat Takeaway.com


Just Eat Takeaway.com е водещ глобален онлайн пазар за доставка на храна.


Със седалище в Амстердам, компанията е фокусирана върху свързването на потребителите и ресторантите чрез своите платформи. С над 634 000 свързани партньори, Just Eat Takeaway.com предлага на потребителите голямо разнообразие от храна. Just Eat Takeaway.com си сътрудничи основно с ресторанти за доставка. В допълнение, Just Eat Takeaway.com предоставя своите собствени услуги за доставка на ресторанти, които не предлагат това сами.


Комбинацията от Just Eat и Takeaway.com бързо се разрасна и се превърна във водещ онлайн пазар за доставка на храна, който действа в Съединените щати, Обединеното кралство, Германия, Холандия, Канада, Австралия, Австрия, Белгия, България, Дания, Франция, Ирландия, Израел, Италия, Люксембург, Нова Зеландия, Полша, Румъния, Словакия, Испания и Швейцария, като има партньорства и в Колумбия и Бразилия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР