EVN Топлофикация е в готовност за отоплителен сезон 2017/18 г.

...
EVN Топлофикация е в готовност за отоплителен сезон 2017/18 г.
Коментари Харесай

От EVN готови да пуснат парното при желание на клиента

EVN Топлофикация е в подготвеност за отоплителен сезон 2017/18 година в Пловдив. Дружеството извърши подготовка за работа на оборудванията при тежки зимни условия – осъществени са инспекции и предсезонни профилактики по индустриални мощности и топлопреносната мрежа. Екипи на EVN Топлофикация направиха механически инспекции и по всички 1200 абонатни станции. Всички абонатни станции са автоматизирани и имат инсталирани сензори за външна температура. В сдружението е налице нужният брой спешни екипи с действен и ремонтен личен състав, оборудвани с техника и материали. Екипите са в подготвеност 24 часа в денонощието да реагират при потребителски сигнали.

EVN Топлофикация е осигурила нормативните запаси от горива за работа при зимни условия. Същевременно сдружението заплаща в период фактурите за природен газ на доставчика „ Булгаргаз “.

Дружеството е в подготвеност да започва топлоснабдяването в Пловдив при предпочитание на клиенти. Условията за повсеместен старт на сезона са да има три поредни дни, в които средноденонощната температура да е по-ниска от +12°С градуса, както и прогноза за ниски температури в идващите 7-10 дни.

И през 2017 година EVN Топлофикация продължи да уголемява топлопреносната мрежа в Пловдив като бяха построени 4200 метра нови топлопроводи. Някои от значимите планове са:
- по бул. „ Шести септември “ с дължина 670 метра
- по бул. „ Васил Априлов “ с дължина 600 метра
- по ул. „ Любен Каравелов “ с дължина над 600 метра.
Новата топлопреносна мрежа в централната част на Пловдив ще размени досегашни 8 остарели котелни съоръжения.

ЕVN Топлофикация продължава своите потребителски начинания:
• Всички сегашни и нови клиенти, ползващи гореща вода от сдружението, ще продължат да се възползват от отстъпка - цената за 1 кубик гореща вода остава лимитирана до 10 лева (с ДДС) и през сезон 2017/18 година
• 50 услуги по вътрешните отоплителни съоръжения
• Услуги по преустрояване на отвесна сградна апаратура в хоризонтална
• EVN Топлофорум – срещи с домоуправители / упълномощени лица
• Информация към клиенти за изгодите от ежемесечния доклад (дистанционен или визуален)
• Кампании за лоялни клиенти: годишни награди за семейства и здания

ЕVN Топлофикация припомня, че централното топлоснабдяване е измежду най-екологичните, удобни и безвредни способи за отопление.

тагове EVN Топлофикация парно подготовка отоплителен сезон
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР