EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването по-рано при

...
EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването по-рано при
Коментари Харесай

Пускат парното по желание на абонатите

EVN Топлофикация е в подготвеност да започва топлоснабдяването по-рано при предпочитание на обособени здания. Въпреки че тези условия все още в Пловдив не са налични, от сдружението припомнят, че клиентите имат опция да изискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната постройка. За задачата е належащо показване на протокол от общо заседание на постройка етажна благосъстоятелност. Протоколът се дава в EVN Офис в Пловдив или при съответната компания за дялово систематизиране (ФДР).
 
Всички над 1200 абонатни станции на EVN Топлофикация обезпечават автоматизиран надзор на топлоподаването според от външната температура. Във всяка абонатна станция са конфигурирани контролери, които разрешават дейно ръководство на топлоподаването.
 
За качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване.

Столичани пред алтернатива по какъв начин ще се отопляват зимата

EVN Топлофикация поучава своите клиенти да преминат на отдалечен доклад на уредите за топлинна сила и битова гореща вода. Той дава редица преимущества:

-              цялостен и прецизен ежемесечен доклад на всички уреди в постройката в еднакъв ден

-              без изравнителни сметки и без влизане в парцела за отчитане

-              без нужда от самоотчет.
 
 istock istock
Важен акцент е и реорганизация на отвесната сградна апаратура в нова, oт водоравен вид. Чрез хоризонталната апаратура централното отопление се трансформира в самостоятелна услуга. Нейните преимущества са:

-              отпадат отвесни тръби през жилищата

-              без самостоятелни разпределителни устройства (ИРУ) по радиаторите в жилището

-              отчитане на потреблението посредством един апарат (индивидуален топломер), който се инсталира до входа на жилището

-              без влизане в парцелите за отчитане

-              понижаване на разноските за сила за сградна апаратура до незначителни.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР