EVN кражба на ток чрез копачки за крипто валута в

...
EVN кражба на ток чрез копачки за крипто валута в
Коментари Харесай

EVN разкри кражба на ток чрез копачки за крипто валута в три села

EVN кражба на ток посредством копачки за крипто валута в землищата на пловдивските селата Йоаким Груево, Марково и Скобелево, оповестиха от компанията.
Биткойнът може да докара до световна климатична злополука Криптовалутата ще влезе в листата с основните замърсители на природата доста скоро
И за трите случая на място са извикани екипи на полицията, които са издали констативни протоколи. Единият от фургоните е конфискуван. По случаите се води следствие.

Дружеството чакат органите да разкрият притежателите на фургоните, с цел да може да им бъде издадена фактура за нелегално употребяваната електрическа енергия.

EVN стартира разяснителна акция с кметовете от дребни обитаеми места, с цел да изостри вниманието им към казуса и да отстрани този вид обири на електрическа енергия.

И за трите случая е особено, че фургоните с копачките за крипто валута са инсталирани в покрайнините на селищата, с цел да не бъдат видяни от локалните поданици в селото, и са присъединени нелегално към трафопостове.

Копачките на крипто валута използват огромно количество електрическа енергия, защото употребяваните компютри концентрират огромна изчислителна мощ, подсетиха от електроразпределителното сдружение.
Криптовалутата биткойн употребява електрическа енергия колкото цяла Швейцария Заради огромната консумация всяка година 22 мегатона въглероден диоксид попадат във въздуха
Оттам прецизираха, че активността копаене на крипто валута не е неразрешена от закона, само че би трябвало да се заплаща употребяваната за нея електрическа енергия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР