EVN България отправя към своите клиенти актуални съвети, особено полезни

...
EVN България отправя към своите клиенти актуални съвети, особено полезни
Коментари Харесай

Задължително направете това с електромера си, преди да отидете на почивка!

EVN България насочва към своите клиенти настоящи препоръки, изключително потребни и практични през летния сезон, когато хората са на отмора или отсъстват за по-дълго от вкъщи си. Някои от потребните енергийни препоръки са:
- Изключете всички електроуреди, които не е належащо да работят във Ваше неявяване. Тук следва да се има поради, че уреди като СОТ, ледник или фризер, които не всеки път е уместно да се изключват, ще продължат да употребяват електрическа енергия.

- Изключете от щепсела уреди като тв приемник, аудио-уредба и екран, тъй като и в режим на stand-by те ще продължат да употребяват електрическа енергия. Електроуредите, които са в режим stand-by, би трябвало да се оставят включени единствено при нужда.

- Уверете се, че външни хора нямат достъп до контакти, които са част от Вашата ел.инсталация.

- Запишете показанията на електромера си преди да заминете и сравнете данните при завръщането си.

Ако във Ваше неявяване няма достъп до Вашия електромер, можете да заявите посещаване на отчетник на денонощен телефон 0700 1 0007 в комфортно време.

С цел навременна осведоменост EVN България поучава клиентите си да заявят безплатните SMS и имейл услуги - по отношение на стойност на фактурата и по отношение на просрочени отговорности. Регистрацията се прави бързо и елементарно онлайн на: https://www.evn.bg/UslugiIzvestqvane/ClientForm.aspx
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР