Евгения Ксоврели-Кнуут е актриса от Москва, която е покрила цялото

...
Евгения Ксоврели-Кнуут е актриса от Москва, която е покрила цялото
Коментари Харесай

Рускиня, татуирала цялото си тяло: Майка ми се разплаква, когато ме види

Евгения Ксоврели-Кнуут е актриса от Москва, която е покрила цялото си тяло с татуировки и признава, че външният ѝ тип не всеки път се приема добре. Тя споделя, че майка ѝ плаче, когато я види, а синът ѝ споделя, че е " грозна ".

Евгения избира претекстове като черепи, очи и въодушевени от гибелта дизайни. Има мастило по лицето, ръцете, дланите и съвсем на всички места другаде. Тя даже си е татуирала клепачите, които са най-болезнени, и върховете на пръстите, които са най-трудни, защото мастилото се изтрива. Сега желае да си татуира езика черен.

" Надявам се да намеря умел татуист, който да направи по този начин, че цветът да остане върху пръстите ми. За клепачите ми бяха нужни четири сеанса, като първият продължи осем часа без никакво обезболяващо, което беше пъкъл ", споделя Евгения.

" Точно в този момент ми следва да си татуирам езика и венците, които ще станат черни. Това е метод да си припомня, че не би трябвало да разрешавам на хората да ме нараняват ", прибавя тя.

36-годишната жена е била едвам на 14 години, когато си е направила първата татуировка, а в този момент споделя, че е прекомерно " мъчно да преброи " какъв брой са те, само че не счита да стопира, защото обичаната ѝ постоянно е идната. " Любимата ми рисунка нормално е идната. Това е същото като с неотдавна композираната ария, тя става обичана за известно време, тъй като е остро страдалчество ", изяснява Евгения.

От 14-годишна тя прекарва часове под иглата и постоянно е харесвала дизайни, които следват готически претекстове, написа vesti.bg.



Кадър: Инстаграм

" Бях на 14 години. Това е гибелта на лявата ми буза на дупето. Струваше ми петдесет $, огромна е колкото цигарена кутия. Исках да имам череп и трябваше да го скрия от родителите си. На идващия ден всички в учебното заведение ми видяха дупето. Бях в седми клас, бях метълхед. Стилът ми се развиваше паралелно с личността ми. Когато бях по-малка не мислех за външния си тип, даже в наши дни не знам по какъв начин тъкмо ще наподобява татуировката ми. Отивам при татуист с съответна концепция, например в този момент желая носът ми да наподобява като клюн на лешояд. Или пък ми би трябвало една зелена вежда, която постоянно да е сюрпризирана. Моят жанр в облеклото, в живота, в музиката, в актьорската игра, във всичко, което върша, е психеделичен пънк ", споделя Евгения.

Въпреки че е отдадена на имиджа си, Евгения споделя, че стилът ѝ не всеки път се харесва на приятелите и фамилията ѝ.

" Повечето от приятелите ми считат, че съм била по-красива без татуировки по лицето. Майка ми се разплаква, когато ме види, тя счита, че е свършила неприятна работа като любяща майка, което въобще не е правилно. Синът ми се срами от мен, споделя, че съм грозна. Наскоро осъзнах, че ми липсват съидейници с татуировки в обкръжението ", споделя дамата.

" В Москва, Русия, където съм родена и прекарах първите 22 години от живота си, реакцията по улиците беше доста отрицателна, всеки ден ме тормозеха и обиждаха на всички места. Знаех, че обществото е прецакано преди актуалната война. Защото един урод е барометър за свободата на изложение ", прибавя Евгения.

" В Гоа, Индия, където прекарах 10 години от зрелия си живот, бях много известна и фамозна като актьор на ъндърграунд психеделичната мода. В Западна Европа и в Англия се усещах най-комфортно, хората по улиците бяха или безразлични, или приветливи. В Израел, където пребивавам в този момент, не съм виждал хора с извънредно татуирани лица, само че считам, че единствено в Тел Авив е относително безвредно и комфортно да се движиш из града ", споделя още тя.

Татуировките ѝ в някои връзки затрудняват намирането на работа, защото визията ѝ е неповторима, само че има и преимущества, защото съгласно Евгения те я вършат привлекателна за противоположния пол. " Татуировките ми ме направиха екзотична любовница за тези, които вършат секс за една нощ. Това в никакъв случай не е било проблем, защото по принцип съм очарователна жена ", безапелационна е Евгения.

" Като актриса или фешън актьор елементарно ме разпознават и запомнят, тъй като лицето ми е в действителност автентично и достоверно. Дизайнът на татуировката на очите ми се трансформира в лого на моята марка, тъй че тя се продава ", изяснява тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР