Евгения Калканджиева определено не може да се оплаче от липса

...
Евгения Калканджиева определено не може да се оплаче от липса
Коментари Харесай

Вижте как Тачо глези Жени Калканджиева

Евгения Калканджиева несъмнено не може да се оплаче от липса на мъжко внимание. Президентът на фешън организация " Визаж Моделс Груп " от дълго време е загърбила отрицателните си страсти, провокирани от служители на реда, пристигнали по сигнал на нейна съседка, написа уеб сайтът woman.bg.

Сега 44-годишната хубавица, която на 20 февруари ще навърши 45, се е оставила в ръцете на брачна половинка си Тачо, който е утвърден мастър началник. Изглежда кулинарят обича постоянно да глези избраницата си с най-различни и изкусителни гозби. С приготвянето на една такава се похвали самата Жени, като показа видео от кухнята си.

Филмчето издайнически открехва завесата към кухненския плот на " Мис България ", където чаровният Тачо замесва за дамата на сърцето си ястие с морски блага и ориз с впечатляващата марка " Бомба ", явно готвейки паеля.

Да не забравяме, че фамилията на Тачо има ресторант в Испания, както и че самият той е потвърден занаятчия по средиземноморската кухня.

Калканджиева е правела почитателите си очевидци и на други кулинарни шедьоври на половинката си, в това число и на метода, по който прави лютеница. Този път обаче в кухнята Тачо има асистент, само че не в лицето на брачната половинка си, а на техен прочут.

Задачата на Жени е единствено да следи и да документира пътя към вкусната творба на обичания си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР