Евгения е здрава, жизнена, добре подплатена финансово – все неща,

...
Евгения е здрава, жизнена, добре подплатена финансово – все неща,
Коментари Харесай

Близките Й Не Могат Да Повярват! Жени Калканджиева Ще Ражда Пак! Дръжте Се За Стола, Щастливият Татко Е

Евгения е здрава, витална, добре подплатена финансово – все неща, които са в плюс при концепцията за ново потомство. Единственото, което звучи неуместно и което втрещи всички, е фактът, че тя желае да роди още веднъж от Тачо.

Наскоро двамата бяха на отмора в Мелник и там Жени Калканджиева декларирала, че желае да подари Тачо с още едно дете, само че този път момиченце. Вярно е, че Стефан Манов е добър татко за сина си Георги, само че историята чудесно помни отношението му към Жени, написа разкрития.ком.

„ Тя не е естествена очевидно. Не стига, че всички й се чудят по какъв начин още го търпи този Тачо, ами и за бебета да мисли. Та той й постави рога пред цяла България със Зорница Линдарева. А след нея още десетки пъти си е свалял гащите наляво и надясно. Що за самоуважение демонстрира Евгения и що за обич е това “, разясняват потресени източниците.

Тепърва ще забележим по какъв начин ще се развият връзките сред двамата и дали в последна сметка Тачо ще се кротне и ще порасне в случай че му се роди момиченце.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР