Евгения Джаферович най-после реши да бъде откровена и да не

...
Евгения Джаферович най-после реши да бъде откровена и да не
Коментари Харесай

Най-мразената участничка от „Игри на волята” е тежала 80 кг. 


Евгения Джаферович най-сетне реши да бъде откровена и да не крие проблемите си с килограмите. Риалити героинята от години води изтощителна борба с наднорменото си тегло, което не съумява да контролира. Тазгодишната участничка от „ Игри на волята ” разкри в изявление за женско списание, че е тежала цели 80 кг. и това при растеж към 165 см. Евгения е безапелационна, че доста постоянно е ставала обект на нападки за външността си.

„ Лицевата ми парализа е била обект на доста мнения и рецензии. Лицето ми не всеки път показва мислите и страстите ми. Нима има смисъл да давам отговор на отрицателни мнения?! Била съм 47 кг в болница, в тежко положение. Била съм и 80 кг. Надявам се единствено скоро у нас да утихне желанието за това отказване, мразене и усърдие да се нарани някого ” – споделя инфлуенсърката, която на фотоси наподобява не повече от 60 кг.

Жени желае да се одобряваме такива, каквито сме и да гледаме с позитивизъм на закръглените си форми, само че тя самата не ги приема, съдейки по обработените й фотоси, на които е със мощно вталено тяло. Джаферович е съумяла да се втали от 80 на 70 кг. с две пластични интервенции.

„ Никога не съм ги криела. Те са две и са разследване на двете ми прелестни дечица, родени със секцио. Имах диастаза на коремната стена и доста останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и по-късно вазер липосукция. Сега имам страховит стомах! ” – хвали се гримьорката от „ Като две капки вода ”.

Блондинката прави режими и стратегии за намаляване, а самата тя не може да влезе във форма, това постоянно е обект на рецензия от почитателите й.

„ След като ти самият не можеш да отслабнеш без липосукция е малко лицемерно да продаваш стратегии за намаляване. Да, Черната Златка също продава стратегии, само че тя има ужасно тяло без да си е изсмуквала тлъстините и да си е поставила изкуствена преса на корема. Между другото тази преса стои извънредно смешно на по-едри дами и си проличава от километри, че не е същинска. Ефектът е смешен ” – разясняват в обществените мрежи.

Половинката на Ваня Джаферович е някогашна плувкиня, само че в никакъв случай не е била слаба. Тя тежеше 58 кг. по време на присъединяване й в третия сезон на „ Сървайвър ”, който беше преди 14 години. След това кантарът все е показвал нагоре.

Жени е била на корицата на едни от топ списания и подгласничка и на „ Мис Плеймейт “ през далечната 2010 година Джаферович има пареза на лицето, само че все пак си е поставяла хиалурон и филъри при столична дерматоложка. „ Когато се случи парезата (около раждането на щерка ѝ – б.р.), не го одобрих съдбовно. Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едвам на 22, въобще не бях суетна, не мислех за себе си и „ какъв брой е зле “ положението ми. Към днешна дата виждам какъв брой доста ми се е отразило, само че знам, че към оня миг нямаше какво повече да направя за лекуването си, с цел да не се сблъсквам през днешния ден с такива съществени последици Миналата година Ваня също получи такава пареза, което е толкоз минимално като късмет, че клони към невъзможното. Шеговито се назоваваме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лекуване мина сполучливо и през днешния ден няма и диря от парезата ” – признава най-мразената участничка от „ Игри на волята ”.

Ваня и Жени постоянно си навличат гнева на хората с това, че вземат участие във всякакави излъчвания, риалити шоута и реклами и с това досаждат на феновете, написа „ Уикенд “.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР