Евгения Джаферович е super woman и намира време за всичко.

...
Евгения Джаферович е super woman и намира време за всичко.
Коментари Харесай

Работа ли? Джаферович отпраши на Банско и показа как живеят истинските инфлуенсъри

Евгения Джаферович е super woman и намира време за всичко. Инфлуенсърката е зарината от работа, непрекъснато тича по задания, само че в този момент съумя да си открадне малко време за себе си и едно скъпо наслаждение - ските.

Звездната гримьорка се отдаде на малко релакс и се възползва от дребното същински зимни условия в страната все още. Жени яхна колата и отпраши на Банско, където се спуска със свои приятелки. 

Виж още: Светкавицата от филмите на DC Comics се призна за отговорен, всички в Холивуд считат, че е откачалка 

Изглежда, че Жени е избягала от фамилните отговорности също, тъй като Ваня и децата не са с нея, само че от време на време е разрешено. Миналата година бе несъмнено сложна и цялостна с провокации за инфлуенсърката. Именно Жени се трансформира в една от най-мразените дами в родния нет, само че първото място си го делеше с Виктория Капитонова. 

Виж още: Тина и Миро от " Един за различен " демонстрираха къщата: Всеки ден губят пари от нея, имат 30-годишна ипотека 

Наскоро автомобилът на фамилията пък бе надраскан с нецензурирана картинка. Ваня тогава одобри случилото се с усмивка, само че без да разбере " какво е целял създателят ", както самичък написа в Instagram. " Игри на волята " несъмнено се отрази на звездната фамилия, само че не с позитивен знак. Жени сподели, че не съжалява за нищо от представянето си, само че не е сигурна, че би повторила повече.

Виж още: Алекс Богданска води Габриел, той подвигна висока температура на екзотична дестинация

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР