Евгения Джаферович е една от най-коментираните участнички в новия сезон

...
Евгения Джаферович е една от най-коментираните участнички в новия сезон
Коментари Харесай

Навръх ЧРД: Евгения и Ваня Джаферович се разделиха!

Евгения Джаферович е една от най-коментираните участнички в новия сезон на " Игри на волята ". А през днешния ден тя е даже още по-коментирана, тъй като е рожденичка. 

Евгения към този момент събира честитки от близки, другари, почитатели и от кого ли още не. Самата тя сутринта изпрати децата на учебно заведение, а разумният въпрос е къде е Ваня?

Виж още: Защо с една, като може с две?! Емрах играе на едро, вкара две мацки в леглото! 

Ами, Ваня го няма! Всъщност инфлуенсърското семейство се раздели тъкмо точно на празника. Но, дишайте, не става въпрос за *такава* разлъка, а за физическа. Просто тъй като Евгения е в София, а Ваня - в Лондон.

Всъщност Ваня е в английската столица по инфлуенсърски ангажимент. Като почитател на хорър филмите, той е бил на премиерата на " Хелоуин краят " и макар че е харесал кино лентата, в същински хорър се е трансформирало пътуването му до Лондон.

Виж още: Краят на една легенда! Черната Златка стана руса, била Ким Кардашиан от AliExpress

В сторита някогашният футболист споделя, че макар че имал билет за аероплан, от компанията го уведомили, че в действителност машината била много дребна и няма място за 70 души, измежду които и той. Но, както се споделя, всичко е добре, когато свършва добре, и в последна сметка Ваня е бил на прожекцията, въпреки и надалеч от брачната половинка си в нейния ден от годината. 

Изображение: https://www.instagram.com/vanjadzaferovic/
https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР