Евгения Банева има голям възел на щитовидната жлеза и се

...
Евгения Банева има голям възел на щитовидната жлеза и се
Коментари Харесай

Евгения Банева има нужда от операция - въпросът е колко бързо

Евгения Банева има огромен възел на щитовидната жлеза и се нуждае от интервенция. Това е мнението на назначените да прегледат брачната половинка на Николай Банев лекари пред Апелативния профилиран съд, съобщи в. " 24 часа ".
Банева и брачният партньор ѝ са в ареста от края на предходната година, откакто бяха екстрадирани от Франция. Те са упрекнати в данъчни закононарушения, длъжностни присвоявания и пране на пари.
Банева желае по-лека мярка от " задържане под стража ", а късно нощес съдът реши да не почете настояването ѝ.
" 5-ти въззивен състав, удостовери протоколно определение по внчд№1793/2019 година по разказа на Специализирания углавен съд, с което е оставено без почитание настояването за изменение на мярката за неотклонение на обвинената Евгения Банева от „ задържане под стража “ в по-лека такава. Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване ", написа в известие изпратено до медиите.
Според специалистите на възела би трябвало да се направи биопсия. Ако става въпрос за злокачествено образувание, ще би трябвало да се прави бърза интервенция. Ако става въпрос за доброкачествено образувание, тогава интервенция може да се прави до 1 месец, тъй като има заплаха възелът да стане недоброкачествен, защото е огромен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР