Евгений Пригожин показа, че има талант да привлича вниманието към

...
Евгений Пригожин показа, че има талант да привлича вниманието към
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Готвача на Путин мина към действия

Евгений Пригожин сподели, че има гений да притегля вниманието към себе си. В събота много недвусмислено. Целият свят следи какво се случва в Русия и до каква степен ще стигне " Вагнер " в своя " поход за правдивост " - протест, бунт, опит за прелом, както и да бъдат избрани дейностите на частната войска.

От " Вагнер ", до момента в който напредват към Москва, оповестиха, че би трябвало да има нов президент.

В изключително заявление Путин отговори с препратки към 1917 година и заприказва, че Русия е в смъртна заплаха.

Светът реагира внимателно и в изчакване на развиването на рисковата обстановка.

Българският президент Румен Радев разгласи, че е значимо Европейски Съюз и НАТО да не стоят като наблюдаващи в профил, а да защитят страните в тях.

Украинските мнения бяха, че това е единствено началото на края. 

Кой в действителност е основателят на " Вагнер ", прочут и като Готвача на Путин?

На този обезпокоителен интернационален декор вътрешнополитическата драма в ръководството продължава да тече, само че най-малко не се задълбочава. Лидерът на ГЕРБ отговори на ПП-ДБ от през вчерашния ден с искане за съдружно съглашение, подписано от страните в него. Иначе можело да стане като в историята за " Сърдитко Петко ". Не мина и без нормалните си в последно време споделяния за узурпираната от втората мощ власт в страната.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР