Евгений Пригожин, основател на ЧВК Вагнер, който в момента се

...
Евгений Пригожин, основател на ЧВК Вагнер, който в момента се
Коментари Харесай

Пригожин обещава следващи победи на фронта

Евгений Пригожин, създател на ЧВК " Вагнер ", който сега се намира в " заточение " в Беларус, даде обещание последващи победи на фронта .

Това е първо аудиопослание след Марш на справедливостта, както самичък го назова Пригожин. Предишното изказване беше правено от неговата пресслужба, само че и тя е доста безмълвна в последните 10 дни. В него той излага своята версия за случилото се, като споделя, че не е имал желание да " смъква режима ".

Това аудиопослание от Беларус, оповестено в близкия до групата канал в Telegram " Сива зона ", Пригожин декларира, че скоро всички ще видят " идващите ни победи на фронта ".

" Искам да разберете - нашият " марш на справедливостта " имаше за цел да се бори с предателите и да активизира обществото ни. И мисля, че успяхме в огромна част от това ", споделя той, без да прецизира кои и какви победи да чакаме.

Пригожин не разкрива и

По-рано Кремъл удостовери, че Пригожин ще пътува до Беларус по силата на съглашението за преустановяване на протеста, а Александър Лукашенко скоро по-късно удостовери, че Пригожин е дошъл в Минск.

Сателитни фотоси демонстрираха създаване на лагери в Беларус, хипотетично на ЧВК " Вагнер ". 

Интересен факт е, че съветският министър на защитата. 
 CNN: Генерал Суровикин е скришен член на
CNN: Генерал Суровикин е скришен член на " Вагнер "

Той е в неопределеност след протеста на Евгений Пригожин
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР