Евгений Пригожин, известен като готвача на Путин, заяви, че се

...
Евгений Пригожин, известен като готвача на Путин, заяви, че се
Коментари Харесай

Пригожин заяви, че се е намесвал в изборите в САЩ


Евгений Пригожин, прочут като " готвача на Путин ", съобщи, че се е намесвал в изборите в Съединени американски щати. Според РИА Новости той се подиграва с изказванията за съветска интервенция. Наскоро Пригожин призна, че е основал групата " Вагнер ".

Руският предприемач Евгений Пригожин, прочут като " готвача на Путин ", съобщи в понеделник, 7 ноември, че се е намесвал в изборите в Съединени американски щати, както и че ще продължи да го прави и отсега нататък.

В мнения, оповестени от пресслужбата на неговата компания за кетъринг " Конкорд " в платформата ВКонтакте, която е съветският еквивалент на Facebook, Пригожин съобщи: " Намесвали сме се (в американските избори), намесваме се и ще продължим да се намесваме. Внимателно, точно, хирургически и по наш личен метод, както го умеем ".

Изказването беше публикувано в навечерието на междинните избори в Съединени американски щати в отговор на молба за коментар от съветски новинарски уебсайт.

РИА Новости написа по този мотив следното: " Пригожин се подигра с изказванията за " опит за интервенция " в изборите в Съединени американски щати. " Според съветската новинарска агенция приближеният до Путин предприемач е дал отговор иронично на изказванията за " опити за интервенция " в американските избори.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР