Евгений Касперски иска да даде на корпорациите абсолютно сигурна мобилна

...
Евгений Касперски иска да даде на корпорациите абсолютно сигурна мобилна
Коментари Харесай

Касперски създава непробиваем смартфон


Евгений Касперски желае да даде на корпорациите безусловно сигурна мобилна платформа
(снимка: Eugene Kaspersky / Twitter)

С игурна мобилна платформа, основана на KasperskyOS, ще стане налична тази есен за пилотно потребление в индустриалния и корпоративния бранш, заяви мениджърът на Лаборатория Касперски (Kaspersky Lab) – Евгений Касперски.

„ Това не е телефон в нормалния смисъл на думата, т.е. няма да има музика, никакви обществени мрежи и други „ вкусни ” джаджи. Телефонът в този момент не е единствено за звънене, а персонално устройство, което ви свързва със света. Нашето устройство въпреки всичко е по-скоро комуникатор, сигурна мобилна платформа, основана на KasperskyOS за индустриалния и корпоративния бранш ”, споделя предприемачът, цитират от.
още по тематиката
Потребителите ще могат да реализират позвънявания от устройството, ще има интернет, месинджър, поща, офис, само че всичко това ще бъде доста лимитирано, с цел да не се нарушава концепцията за сигурност, разяснява Касперски.

„ Няма да ви кажа клиентите, които ще употребяват пилотно нашето предпазено мобилно устройство тази есен. Това са огромни корпорации, които го чакат, нуждаят се от него, тъй че чиновниците им да имат обезпечен сигурен достъп до инфраструктурата и поверителната информация ”, съобщи още един от водещите международни експерти по ИТ сигурност, създател на компанията Лаборатория Касперски.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР