Евгени Василев ще продължи да носи екипа на Берое и

...
Евгени Василев ще продължи да носи екипа на Берое и
Коментари Харесай

Талант на Берое се надява на повече игрово време през новия сезон

Евгени Василев ще продължи да носи екипа на Берое и през новата баскетболна акция. Това ще е четвърти сезон за него в Стара Загора. Пред клубния уебсайт 20-годишният гард съобщи, че главната му цел през новия сезон ще бъде да запише още повече игрови минути. Статистиката демонстрира, че през сезон 2016/2017 той записва по 4.1 минути приблизително на мач, през 2017/2018 по 8.2, а през последната акция изигра по 10.3 минути и завоюва бронзовите медали в Националната баскетболна лига.

„ Новите попълнения в тима са класни играчи, които ще вдигнат равнището на отбора. Ще дам всичко от себе си да се преборя за мястото си на игрището. Имам какво да усъвършенствам, да вземем за пример в стрелбата, и ще направя нужното. “, разяснява Василев. Той показа, че присъединяване с националния тим на България до 20 години, който приключи на пето място в Дивизия Б на Европейското състезание, е било потребно.

„ Имаше мощни тимове. Получи се положително състезание. Доволен съм от нашето класиране и от своето присъединяване “, съобщи Евгени. „ Феновете на Берое постоянно са били с нас, където и да играем, уповавам се постоянно да бъде по този начин и да продължаваме да ги радваме. Мечтаем за шампионската купа, само че ни чака доста работа. “, приключи младият гений на Берое.

beroebasket.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР