Евгени не иска да показва половинката си, за да не

...
Евгени не иска да показва половинката си, за да не
Коментари Харесай

Гаджето на ергена Виктор го изостави, а Евгени си крие жената

Евгени не желае да демонстрира половинката си, с цел да не последва ориста на предшественика си.

Новият ерген Евгени Генчев разочарова почитателите, като недвусмислено им разгласи, че и отсега нататък, както сега, ще заобикаля да разгласява в обществените мрежи фотоси със своята половинка.

" До този миг съм качвал доста лимитирано количество фотоси от персоналния си живот. Не очаквайте да стартира внезапно да го върша, изключително с жена ми ", написа той.

И да, думите му потвърдиха околните му, които считат, че Евгени се тормози да не го урочасат като " остарелия Ерген " - Виктор Стоянов.

От два дни насам към този момент е доказано, че някогашният инструктор и ерген номер едно към този момент е самичък и половинката му Мария Тарашманова не са дружно. Решението да се разделят е взела инфлуенсърката, която продължава да пътува по света и у нас и да се радва на живота като сингъл.

Стоянов показа, че няма да приказва за персоналния си живот, само че е реалност, че е изтрил всички фотоси с Мария, като тя първа направи същото. Красавицата не дава пояснение за какво това се случва, само че съгласно хора към тях най-неприятна за Тарашманова е ревността на Виктор, която я " задушавала ". Освен това хубавицата не била подготвена за съществено обвързване, къща и деца, нещо, за което самият Стоянов твърдеше, че мечтае още в първото предаване на Би Ти Ви  " Ергенът ".

Новият ерген - пианистът Евгени Генчев, деликатно следил развиването на " остарелия ерген " и решил, че няма да изпада в детайлности по отношение на персоналния си живот, с цел да го резервира благополучен.

След финала на риалитито на Би Ти Ви Евгени възнамерява да направи три концерта в България - в Пловдив, Бургас и Варна, написа " България Днес ". Той обаче е безапелационен, че в проектите му не е включена София - нито в този момент, нито в близкото бъдеще.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР