Евгени Минчев заби поредните модни плесници в рубриката си за

...
Евгени Минчев заби поредните модни плесници в рубриката си за
Коментари Харесай

Лорд Минчев спусна гилотината: Посече братята Бахарови, Соня Немска и...

Евгени Минчев заби следващите фешън шамари в рубриката си за вестник " Телеграф " - " Гилотина ". БАХАРОВИ -ХВАНИ ЕДИНИЯ, ОБЛЕЧИ ДРУГИЯ

Къде са престояли тези слушалки на вратлето на Яворчо, та са по този начин кафеникаво-жълтеникави на цвят? Якето на брадърчето с непокорно държание, е познато на стилните коментатори, като рецидивист на Столична дирекция на вътрешните работи. Бахаров го е показвал по-често от буйния с манталитет, само че това е едно простимо изискване, поради очевидния му фешън непукизъм. Къдравите коси несъмнено за били оставени на произвола на неприятното време тези дни, само че той би отвърнал вероятно, че няма нищо по-хубаво от неприятното време. Е, аз знам, кое е по-хубаво от неприятното време- един сешоар, да вземем за пример. Брат му има взор който пита- къде си брат, а черното сако и обща визия подтикват към отговор, другояче може да се сбъдне някоя от телевизионните му функции. И в модата настанаха времена, в които брат, брата…Продължението напишете сами.



НЕМСКА ОБЛЕЧЕНА В ГНЕЗДО

Валежи от велурени ресни притискат Соня Немска в ъгъла на неудобството. Тя даже прикляква от тежестта на ненужната броня, сълзяща от натоварващи детайли. Колко ли въображение и труд са изхарчени с цел да летят ресните в разнообразни направления, да следват те придвижванията на певицата? И си разрешавам да предположа, че най-после някой е получил пари за „ произведението” си, да кажем 25, 35 или с доста условности- 36 лв.. Роклята може да има приложение в пилчарската индустрия, за отглеждане на бройлери, които елементарно могат да си помислят, че това е майка им. Не Соня, роклята имам поради. Ако несъмнено, при този опит се измътят свраки, виновността ще е още веднъж нейна- на роклята, де.



ХАЗАРТА- ПЪЛЕН ЕСТЕТСКИ ЪПСУРТ

Пълен Ъпсурт е да похваля това, което виждам. Талантлив, провокационен и ненапълно секси, Ицо Хазарта рядко е снабдител на удовлетворителни фешън страсти. Най-вече е подобен на занимателни, отегчителни или пък просто безсмислени. Като способно дете, което вместо да рисува акварел, прави рисунки на асфалт и назовава това галерия. Тениската е обречена на безконечен неуспех, представляваща неразбираеми драскотини, които еволюират в рога и лъвска зурла, само че никой не може да се зарече какво тъкмо съставляват. Скучен панталон едвам се крепи в общата съботно-неделна идея, която би се срутила в понеделник, сряда и петък, в случай че бъде показана на несъответствуващи места.



ПЪРВАТА ДАМА- ВТОРАТА КАТРИН ДЕНЬОВ

Настроенията, съпътстващи появите на Първата дама, през днешния ден не може да не претърпят редакция. Вярвам в развиването на хората, на Жената най-много. В нейната вътрешен глас и вътрешен магнит към хубостта. Деси Радева демонстрира рокля, която придава непоклатимост и темперамент на визията и. Цветовете, въпреки и да зъзнат в своето черно - бяло, мъждукат от лека топлота и страст. Радева наподобява уютно в роклята, напипала точките на съблазън и съвестност, овладяни умело и с доста усет. Дантела и цветя, прическа без доста пищност и лице като в ранните години на Катрин Деньов- ето един сегашен портрет на Първата дама, който може да бъде подложен в учебните заведения по мода.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР