Евгени Минчев е бил търсен от 5 световни медии, за

...
Евгени Минчев е бил търсен от 5 световни медии, за
Коментари Харесай

Eвгени Минчев: Няма да кажа нито дума за Ружа Игнатова!

Евгени Минчев е бил издирван от 5 международни медии, с цел да опише за познанството си с изчезналата без диря Ружа Игнатова. Тези дни го потърсили и от една от най-големите родни малките екрани - отново да приказва за фараонката. Това разкри лорда в обществените мрежи, само че бърза да попари публицистите: няма да каже нито дума за нея.

Припомняме, че Евгени Минчев бе един от най-близките до Ружа Игнатова и даже й връчи премията " Бизнесдама на годината " през 2014-а. Той бе водещ на няколко нейни празненства, в това число в Лондон. Lupa.bg публикува без редакторска интервенция описа на Евгени Минчев за изчезналата милиардерка:



Защо няма да приказвам за Ружа Игнатова? Още повеее - срещу нея.

Вчера, задъхана от неспокойствие, ми се обади журналистка от известна телевизия. " Здравейте, господин Минчев, от тази и тази телевизия сме, по какъв начин мина лятото Ви? О, отлично, отлично. Ами, ние желаеме да създадем изявление с Вас... ".

Да, но изявлението не било за моите нови песни, клипове, стихотворения, достижения, за моята щедрост или кариера, а за... Ружа Игнатова, представете си. Значи, не съм забавен с нещо друго, а с това, че съм работил с Ружа, бил съм неин пиар и в случай че пък се навия да кажа неприятни неща, ще е егати сензацията.

Но Евгени, т.е. аз, изслуша общително превъзбудената кореспондентка и ѝ затвори телефона без " сбогом " или " добрутру ". Така постъпих и с близо пет международни медии, които ме потърсиха да приказвам за Игнатова. Защото подозирах подличките им планове да се продам за шепа международен ефир.

Сори, само че няма да стане. Понеже очевидно ползата е голям, ще кажа какво знам и мисля за Ружа. Тя е прелестен човек, истинска и изобретателна жена. Дадох и премията " Бизнесдама на годината " през 2014 година, тъй като имах вяра в нейните качества и бъдеще. И всичко това се оправда. Радвах се да я видя облечена в триумф, да основава нови бизнеси, да бъде майка. Открих къщата ѝ в Созопол, пях на яхтата ѝ, отразявах това, което прави. Заведох я на Руския бал в Лондон, в чийто комитет съм и я срещнах с наследниците на съветската корона Романови.

Ядохме сандвичи, поръчвахме си хайвер - нищо, което елементарен българин с избран статут да не може да си разреши. Толкова за Ружа. Но за какво никой не пита за мен. Може би би трябвало да ограбя банка или да проникна в Бъкингамския замък... Телевизии, лелевизии.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР