Евгени Генчев влезе в Ергенът с изричната заявка, че не

...
Евгени Генчев влезе в Ергенът с изричната заявка, че не
Коментари Харесай

Евгени Генчев в истеричен пристъп: Валерия ще ми роди близнаци?! Ужас!!!

Евгени Генчев влезе в " Ергенът " с експлицитната поръчка, че не си търси гадже, спекулация, тръпка или тръТка, а... брачна половинка. Жена, която да припознае като своя бъдеща законна жена и майка на децата му. Защото, както не спираше да повтаря в шоуто, усещал, че към този момент желае да се задоми, че му е пристигнало времето за това.

Чудесно, само че май единствено на приказки. Защото към този момент наближава да мине една година, откогато той избра Валерия Георгиева за своя спътница в живота, а двамата към момента не живеят дружно. Дори не живеят в един и същи град, а се виждат по няколко пъти месечно, вървешком си на посетители.

Днес обаче Генчев утрепа всички като се ококори съвсем в потрес и показа, че обичаната му Валерия май ще го направи баща на близнаци. " Ама по какъв начин по този начин близнаци?! Това не може да бъде! Не съм си го и представял даже... Да, желая дете, желая и две деца, само че близнаци?! Две вкупом?! Не знам дали съм квалифициран за това и дали ще го устоя ", обясняваше се в ефир Генчев, където е измежду коментаторите на Деси Стоянова и новият й екранен сътрудник.

Преди да хукнем да му честитим, наш Генчо добави, че Вал още не била заченала, само че той се тормозил, тъй като му споделила, че в рода й има близнаци. И вероятността техните деца също да са близнаци, е голяма.

За да си " отдъхне " и да разпусне от " напрежението ", Евгени щял да се снима в индийски филм идната година. Ти да видиш...

Тагове: Евгени Генчев Валерия Георгиева Ергенът Вал близнаци Деси Стоянова пианист Генчо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР