Евгени Генчев предизвика взрив в нета преди часове, но не

...
Евгени Генчев предизвика взрив в нета преди часове, но не
Коментари Харесай

Не е за вярване: Вижте къде и с кого засякоха Евгени Генчев извън "Ергенът"!

Евгени Генчев провокира гърмеж в нета преди часове, само че не с нещо, което е споделил или направил пред камерите на " Ергенът ". За момента момчето се държи повече от уместно и не е давал мотиви за шушукане, разпри и кавги в шоуто. Някои даже го дефинират като леко скучноват, само че сигурно е учтив и в пъти по-класен от предшественика си Виктор Стоянов.

Снимката, която разбуни всички духове на феновете в мрежата, е на Евгени Генчев, само че отвън предаването и освен. Фотото датира от преди 15-ина и повече години, когато чаровникът е още възпитаник в музикалното учебно заведение под тепетата (Пловдив).



Генчев е още млад пианист и взе участие в предаване за гении на районна телевизия с водеща Ася. Тя го показва на феновете точно като пъклен даровито момче, което, съгласно нея, ще има огромно бъдеще.

Е, дали Ася ще се окаже с ясновидски качества, не е ясно, само че в действителност Евгени съумява и пробива в света по този начин, както малко на брой у нас са го правили. Разбира се, в България той не беше прочут до влизането си в " Ергенът ", само че нали не е нацепен батка...

" У нас се прочуваш или в случай че си тъпа кифла, или в случай че си със смутена ориентировка, или в случай че си откровена шантонерка. Чалга, дивотия и дебили, това е, бате! Кадърните хора нямат доста късмет ", разясняват в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР