Евгени Генчев определено стана риалити звезда, но все още живее

...
Евгени Генчев определено стана риалити звезда, но все още живее
Коментари Харесай

Това той ли е? Евгени Генчев е неразпознаваем на невиждани снимки

Евгени Генчев несъмнено стана риалити звезда, само че към момента живее в сянката на първия ерген. Виктор Стоянов е към момента желан от мнозина, тъй като отношението му към дамите бе много по-различно в неговия сезон.

Фенове на шоуто считат, че Евгени нямал опит с дамите, а това се отразявало съществено на отношението му. Мони Зенгинер е на същото мнение и показа в изявление, че Генчев е още единствено момче.

Виж още: " Капацитетът на Евгени не е задоволителен, с цел да те разбере ": Елена е новата кралица в " Ергенът "  

В Instagram Генчев обаче реши да показа невиждана своя детска фотография, на която се вижда, че е облечен в кимоно. Евгени е упражнявал известно време Киокушинкай. Става въпрос за жанр на карате, основан от сосай Масутацу Ояма, произхождащ от Япония. Това е жанр на пердах в изправено състояние и се корени във философия за самоусъвършенстване, дисциплинираност и упорити тренировки. 

Виж още: Бохемска и арт конюнктура: Най-оборотната OnlyFans БГ моделка си сподели жилището

" Едно от най-чудесните неща в живота ми е каратето. Бих желал да го упражнявам към момента, само че уви, нямаше по какъв начин. Трябваше да приключа бойните изкуства, тъй като поех в посока да развъртвам музикалния си гений ", споделя Евгени. Темата с каратето е една от допирните му точки с Айлийн Бобева, която има медали от участията си в разнообразни шампионати.

Виж още: Напълно гола в Бали: Ина Гаярди се разкрепости и махна всички задръжки

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР