Евгени Генчев е поредният Ерген, който не участва в шоуто,

...
Евгени Генчев е поредният Ерген, който не участва в шоуто,
Коментари Харесай

Лъжец и измамник! Евгени Генчев се преструва на Ергенът, докато е женен. Затова не целува никоя в шоуто

Евгени Генчев е следващият Ерген, който не взе участие в шоуто, с цел да откри същинската обич, а по-скоро да придобие известност, а и някой лев от горната страна.

Прави усещане, че пианистът не е целунал още никоя от участничките, а към този момент са излъчени три епизода от сантименталното риалити. По това време предишния сезон Виктор към този момент беше разцелувал няколко.

Причината не е, че девойките са прекомерно грозновати, въпреки че и това да е истина. Всъщност Евгени не желае фамилиарност с никоя на екран, с цел да не изневери на жена си.

Музикантът неотдавна бил женен и точно като подобен е влезнал в предаването, само че си е махнал халката, несъмнено. Това издават близки до него източници.

Съпругата на Генчев е красива украинка, като той е с нея от доста години. Годежният пръстен, който й е подарил преди време, няма нищо общо с този, който му дават от шоуто, тъй като е голям и доста по-скъп.

Жената на Евгени обаче въобще не ревнувала от присъединяване му в „ Ергенът “ и даже го насърчила да одобри офертата на Нико Тупарев, с цел да завоюва пари и популярност. Когато го изпращала за Турция, тя му поискала триумф и му споделила, че ще гледа предаването с интерес, а не със свито сърце, тъй като му има цялостно доверие.

Генчев обаче се оказва следващият измамник и лъжец в това шоу. Миналата година някои от девойките участваха обвързани, като да вземем за пример Габи. Ергенът Виктор също не взе участие поради любовта, а по други подбуди. Сега историята се повтаря.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР