Евгени ГАВРИЛОВНа ГЕРБ и специално на Борисов, които всеки ден

...
Евгени ГАВРИЛОВНа ГЕРБ и специално на Борисов, които всеки ден
Коментари Харесай

Лъжи без край

Евгени ГАВРИЛОВ

На ГЕРБ и особено на Борисов, които всеки ден приказват за неуспех и безпорядък в стопанската система, желая да кажа: Фактите опровергават лъжите и операциите ви. Никога при ваше ръководство България не е имала такива стопански индикатори и не е получавала такова самопризнание в Европа. Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка информацията, че страната ни, макар рецесията, регистрира 4,8% действителен стопански напредък (стр. 3).

А другояче лъжите Му нямат край. Повтаряна неведнъж е тази, че по Негово време сме завършили с диверсификацията. Колко " сме завършили " се вижда и през днешния ден.

Преди дни експремиерът ожали " Неохим ", че е закъсал и се постанова да спре работа. Новината се оказа подправена. Предприятието има рекордна облага, а прекъсването е поради нормалния годишен ремонт. Ако сме естествена страна, Борисов би трябвало да бъде осъден за разпространение на сходна информация, тъй като акциите на " Неохим " се търгуват на борсата, а котировките се въздействат от новините - и положителни, и неприятни.

За близо 12 години ръководство Борисов се е разпоредил с 500 милиарда лева и 25 милиарда евро. Никой различен в цялата ни история не е разполагал с повече пари. Резултатът - най-бедни, най-болни, нация на изгубване. Защо? Защото това ръководство беше основано на непросветеност и неистини до безкрайност.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР