Евгени Будинов, колега (наричам те така, защото си актьор, а

...
Евгени Будинов, колега (наричам те така, защото си актьор, а
Коментари Харесай

Венци Мицов: Евгени Будинов, влизате в политиката, имате електорален успех... ...и губите себе си..

Евгени Будинов, сътрудник (наричам те по този начин, тъй като си артист, а аз - музикант). Гледах изявлението ти с Jeni Marcheva по БТВ. Знам те от времето, преди да влезеш в Народното събрание. Беше ми доста приветлив. Млад човек, артист.
Днес те чувам. Повтаряш опорките на PR отделът на ГЕРБ. Правиш го неенергично, несигурно. Некомпетентен си. Опитваш се да се сетиш по кое време си протестирал и смяташ в ефир коя година били митингите против Виденов. И надлежно бъркаш с две години времето на митингите.

Раздаваш, сходно на твоя съдружен сътрудник Валери Симеонов квалификации на дамите от “Системата ни убива”.
Страдаш, че ти скачали във фейсбук, па ти си бил артист и си привикнал да получаваш обич.
Евгени Будинов, помня те от 2017. Бяхме дружно на спор - като претенденти за депутати - аз, ти, Нойзи, Калановски. Пак при Жени Марчева в БТВ.
Много добре си припомням, че тогава видях едно младо момче, което въобще нямаше потребност да повтаря измислени опорки, написани в някоя от канцелариите на партията ви.
Какво ви става бе, хора?

Влизате в политиката, имате електорален триумф...
...и губите себе си...
Евгени Будинов, в случай че излезеш и изиграеш една пиеса по метода, по който представяш политическите си “тези”, ще те изхвърлят от театъра. Знаеш го не по - зле от мен.
Колега Будинов, казваш, че митинга имал “спорни” и “компроментирани” водачи.
Да кажем, че си прав.

В момента обаче хората са на открито не поради Бабикян и Хаджигенов, не поради Мая и Румен Петков, не поради Политическа партия “Пирин не е сиренка” и Йоло Денев.
Хората са на открито, тъй като се усещат прецакани.
И не ме питай за какво е по този начин. Знаеш го не по - зле от всички останали.
Ти не се ли почувства прецакан, когато видя по какъв начин точно твоята колегия остана без прехранване в продължение на няколко месеца, а клетия министър Банов се чудеше къде да се скрие?

Не се ли почувства прецакан, когато личният ти водач Борисов сподели пред камери, че съставите в БНР били доста и той бил изумен, че са толкоз?
Не се ли почувства прецакан, когато изсипахте един чувал пари на Тотю в Пловдив миналат година, а той, вместо да поправи културната инфраструктура, заплати над милион за някакъв безумен театър?

Евгени Будинов, не се ли почувства прецакан, че Банов праща писмо за рождения ден на Криско, а стотици заслужили създатели се молят за пенсия, която се утвърждава от някаква комисия в МК, формирана от тежко некомпетентни, само че “свои” хора?
Не се ли почувства прецакан, че се възпламени тютюневия склад в Пловдив? Конюшните в София. Не се ли почувства прецакан от читалището в град Шипка?
Евгени Будинов, аз персонално се усещам по този начин. И считам, че мигновено, безалтернативно, би трябвало да си ходите.

Сега.
В този миг.
В този час и в тази минута.
Евгени Будинов, има една пиеса от Йонеско. Казва се “Плешивата певица” и Йонеско я е написал, ползвайки разговорници по британски.
Тя е написана по този начин, с цел да покаже, че езикът, с изключение на средство за другарство може да бъде и нещо безсмислено.
Днес ти го илюстрира.

Ако политиката те е докарала до такава степен, изгледай присъединяване си и след това ми кажи, че съм демагог и неистина...
А в този момент лека неделя, сътрудник.
И незабавна оставка. Нищо персонално. Не ти дължиш тази оставка, не той, не тя, а партията ти.

Венци Мицов, Facebook

Евгени Будинов, сътрудник (наричам те по този начин, тъй като си артист, а аз - музикант). Гледах изявлението ти с Jeni Marcheva по...
Публикувахте от Venci Micoff в Събота, 1 август 2020 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР