EVGA реши да зарадва любителите на овърклока, пускайки дънната платка

...
EVGA реши да зарадва любителите на овърклока, пускайки дънната платка
Коментари Харесай

Дънната платка EVGA X299 Dark е насочена към любителите на овърклока

EVGA реши да зарадва феновете на овърклока, пускайки дънната платка X299 Dark във форм-фактор Extended ATX. Този модел е създаден с присъединяване на известния американски овърклокър Винс “k|ngp|n” Лусидо и е съчетаем с всички процесори Intel LGA2066 (Skylake-X и Kaby Lake-X).



EVGA X299 Dark е направена въз основата на 12-слойна печатна платка, поддържаща до 64 GВ оперативна DDR4 памет и разполага с пет разширителни слота PCI Express 3.0 x16 с опция за основаване на графични 4-Way SLI връзки. За свързване на устройства са планувани осем врата SATA 6 Gbit/s, двойка конектори U 2 (32 gbps) и три врата M. 2.

Захранващата подсистема на процесорното гнездо има 13 етапи и се охлажда със относително огромен нагревател, обдухван от двойка 40-мм вентилатори. Също по този начин, моделът разполага с интензивно изстудяване на логиката Intel X299. Сред останалите особености на “дънната платка”, би трябвало да се означи съществуването на контролните точки за премерване на напреженията ProbeIT, три UEFI чипа, както и поддръжката на операционната система Windows XP, за която програмистите на EVGA са подготвили специфичен набор от драйвери.



За закупуване на систематичната платка EVGA X299 Dark ще би трябвало да посетите официалния онлайн магазин на производителя, а цената е $500.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР