EVGA анонсира началото на безпрецедентната акция “Коледно чудо”. Всеки, който

...
EVGA анонсира началото на безпрецедентната акция “Коледно чудо”. Всеки, който
Коментари Харесай

EVGA подарява $1000 на притежателите на стари видеокарти с ACS охлаждане

EVGA анонсира началото на невижданата акция “Коледно чудо”. Всеки, който има петнадесетгодишната видеокарта GeForce4 MX 440 или GeForce4 4600 Ti с изстудяване ACS може да претендира за приемането на 1000 виртуални $ (EVGA Bucks), които могат да бъдат употребявани за покупки в формалния онлайн магазин на американския производител.
Видеокартите EVGA GeForce4 MX 440 ACS и GeForce4 4600 Ti ACS2 за първи път бяха показани надлежно на 6-ти февруари и 1-март 2002 година. Охлаждането ACS (Asymmetric Cooling System) бе революционно за това време и се състоеше от алуминиев нагревател с прекомерно необикновена форма и турбинен вентилатор. EVGA акцентира, че моделът GeForce4 MX 440 ACS е първата в света графична карта с турбинен вентилатор.



EVGA GeForce4 4600 Ti от своя страна е оборудвана с усъвършенстваното изстудяване ACS2. Радиаторът на това изстудяване покриваше както графичния процесор, по този начин и буферната памет. Радиаторът има вградени три топлинни тръби и медна изпарителна камера. Според EVGA това е първата видеокарта с топлинни тръби.



За присъединяване в този забавен конкурс е належащо съответната видеокарта да се записва в уеб страницата на производителя. Награди ще получат 6 души – по 3 за всяка видеокарта. Победителите ще бъдат определени този понеделник – 18 декември 2017 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР