Евертън ще се сблъска с нови забавяния заради поглъщането на

...
Евертън ще се сблъска с нови забавяния заради поглъщането на
Коментари Харесай

Поглъщането на Евертън е поставено под нови съмнения, тъй като партньорите на 777 се борят да съберат средства

Евертън ще се сблъска с нови забавяния поради поглъщането на стойност £500 милиона от сътрудниците на 777, до момента в който групата се бори да отговори на условията на Висшата лига.

През март стана ясно, че Висшата лига предложи " има желание " условно да утвърди оферта при избрани предварителни условия. Те включват складиране на £60 милиона в ескроу сметка за Евертън, че £160 милиона заеми се трансформират в личен капитал, че компанията потвърждава, че има достъп до финансиране за довеждане докрай на новия стадион и че изплаща заем на клуба от съвсем £160 милиона.

Телеграф Спорт оповестява, че е поискано удължение на този период за погасяване на заем по нов проект. Твърди се, че това „ може да се окаже решаващо за това дали договорката въобще ще бъде подписана “, до момента в който групата се бори за средства.

Инвестиционната компания, за която се твърди, че се е надявала да приключи договорката си за 500 милиона паунда тази седмица контракти договорка с Фархад Мошири още през септември за закупуване на 94,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР