Евертън продължава с издънките от началото на сезона не само

...
Евертън продължава с издънките от началото на сезона не само
Коментари Харесай

Лион попари Евертън насред Гудисън Парк

Евертън продължава с издънките от началото на сезона освен във Висшата лига, а и в Лига Европа. Въпреки огромната селекция и пръснатите милиони за нея, " карамелите " не престават, меко казано, да са неубедителни.

Това се потвърди и против Лион, който пристигна, видя и победи на " Гудисън Парк " с 2:1, макар всичките опити на домакините да стигнат най-малко до тъждество.

Още в 6-ата минута един от най-конвертируемите и добре представящи се футболисти на французите - Набил Фекир, откри резултата след тъкмо изпълнена дузпа.

При този резултат двата тима се отдръпнаха на отмора, а през втората част двата тима подвигнаха оборотите и демонстрираха още по-приятен от първото полувреме футбол.

Евертън се опита да откри напън, който даде резултат след попадение на бранителя Ашли Уилямс за 1:1!

Уви, четвърт час преди края на мача, когато футболистите на Куман потеглиха да търсят цялостен поврат, на сцената се появи Бертранд Траоре, с цел да смълчи трибуните за крайното 2:1 за Лион!

Загубата закотви Евертън на последната позиция с актив от едвам 1 точка след 3 изиграни срещи. Лион е на второ място със 5 пункта. Лидер е Аталанта, който победи Аполон (Лимасол) с 3:1 и събра 7 точки.

 Снимка 318893
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР