Евертън приема Манчестър Сити на Гудисън Парк“ в двубой от

...
Евертън приема Манчестър Сити на Гудисън Парк“ в двубой от
Коментари Харесай

Съставите на Евертън и Манчестър Сити, Де Бройне е на пейката

Евертън приема Манчестър Сити на „ Гудисън Парк “ в дуел от 36-ия кръг на Премиър лийг, който има директно отношение както в борбата за купата, по този начин и в тази за оцеляване. „ Гражданите “ имат точка задатък и мач в ресурс пред Арсенал, който по-късно през днешния ден приема Брайтън. Евертън пък е единствено с точка над зоната на изпадащите, тъй че също ще бъде пределно стимулиран.

Сити е в серия от 10 следващи победи в състезание, а „ карамелите “ при започване на седмицата разбираха с 5:1 Брайтън като посетител и търсят втори пореден триумф в Премиър лийг. За последно това им се случаи през октомври.

В състава на Евертън има единствено една смяна в съпоставяне със упоменатия дуел с „ чайките “ - Мейсън Холгейт започва вместо Миколенко.

Джосеп Гуардиола е направил четири промени спрямо равенството с Реал Мадрид през седмицата. Фил Фоудън, Рияд Марез, Аймерик Лапорт и Хулиан Алварес започват за сметка на Грийлиш, Де Бройне, Силва и Стоунс. Голмайсторът на тима Ерлинг Холанд обаче е титуляр и води офанзивата на „ жителите “.

Евертън: Пикфорд, Патерсън, Холгейт, Мина, Тарковски, Гей, Гарнър, Дукуре, Макнийл, Иуоби, Калвърт-Люин

Манчестър Сити: Едерсон, Уокър, Лапорт, Диаш, Аканджи, Гюндоган, Родри, Марез, Фоудън, Алварес, Холанд

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР