Евертън постигна победа с минималното 1:0 в гостуването си на

...
Евертън постигна победа с минималното 1:0 в гостуването си на
Коментари Харесай

Евертън измъкна трудна победа над последния Хъдърсфийлд

Евертън реализира победа с минималното 1:0 в гостуването си на Хъдърсфийлд, мач който бе част от междинния 24-кръг във Висшата лига. Единственото попадение бе дело на Ричарлисон още в третата минута. Гостите започнаха с доста висока преса още от първия съдийски сигнал и това даде мълниеносен резултат, откакто “карамелите” съумяха да поведат рано в дуела. Топката бе изгубена от домакините в дясната зона на отбраната, след което бе пратена от Том Дейвис към бразилския нападател, който я прати в мрежата от втория опит, откакто първичния му изстрел бе избавен.

HT. That's more like it! Good half and we lead, thanks to Richarlison's early strike. #EFCawayday pic.twitter.com/fkmgdgnbeb
— Everton (@Everton) January 29, 2019
Двата тима изнесоха не изключително зрелищен дуел, в който преобладаваха неточните отигравания и безредните дейности. В последния съвсем половин час “карамелите” останаха и с човек по-малко, откакто Люка Дин бе изпъден за нарушаване против Адама Диакби, само че и това не оказа помощ на новия управител на “териерите” Ян Сиверт да се избави от загуба в дебюта си. Тази победа ще смъкна и част от напрежението върху мениджъра на гостите Маркос Силва след несполучливите игри напоследък и апогея, който бе доближат преди няколко дни и загубата от Милоул за Купата на Англия. Хъдърсфийлд остава на последното място във Висшата лига с едвам 11 точки от началото на сезона.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК!

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!
Премиър лийг 24 кръг, вторник 29 януари  Хъдърсфийлд 0:1краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР