Евертън попадна в зоната на изпадащите във Висшата лига, след

...
Евертън попадна в зоната на изпадащите във Висшата лига, след
Коментари Харесай

Лампард изригна срещу съдията: Ако в наказателното беше Салах, щеше да дадеш дузпата, нали?!

Евертън попадна в зоната на изпадащите във Висшата лига, откакто инкасира загуба с 2:0 от градския си противник Ливърпул. Една обстановка обаче подразни треньора Франк Лампард, която даже можеше да се отрази на крайния резултат.

При 0:0 при започване на второто полувреме младият нападател на „ карамелите “ Антъни Гордън бе повален в наказателното поле от Жоел Матип. Главният рефер Стюарт Атуел подмина обстановката дружно с сътрудника си на ВАР - Дарън Ингланд. Това накара наставника на гостите да изригне на конференцията след мача, нападайки съдиите с думите: „ Ако това беше Мо Салах в другото наказателно, щеше да дадеш дузпа, нали?! “, представен от Daily Mail.

Лампард сега е обект на следствие от Футболната асоциация, като по всяка възможност ще получи наказване за думите си.

Евертън е ощетяван за следващ път от формалните лица против един от водачите в класирането. През февруари отбранителният халф на Манчестър Сити - Родри, игра повече от явно с ръка в личното си наказателно, само че реферът Пол Тиърни не уточни бялата точка, макар преразглеждането с ВАР.

В Англия съдийството от дълго време е водеща тематика, изключително след въвеждането на видео-асистентите. Липсата на всякакво неизменност и ясни критерии води до безчет противоречиви обстановки, които прекомерно постоянно отиват в интерес на водещите тимове. Неслучайно поддръжниците на тезата, че връзката сред съдиите би трябвало да стане обществена и самите те би трябвало да дават конференции, с цел да дават отговор персонално на въпросите от медиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР