Евертън победи Арсенал в мач от 14-ия кръг на Висшата

...
Евертън победи Арсенал в мач от 14-ия кръг на Висшата
Коментари Харесай

Евертън излъга Арсенал, мъката за артилеристите няма край

Евертън победи Арсенал в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. " Карамелите " се постановиха с 2:1 на своя " Гудисън Парк ".

Това е следващ неуспех за " артилеристите ", които не познават усета на успеха във Висшата лига от 1 ноември, когато се постановиха с 1:0 Ман Юнайтед.
Снимка: БГНЕС  Евертън излъга Арсенал, тъгата за

По този метод Арсенал е на нежеланото 15 място в класирането с едвам 14 точки. Евертън пък се изкачи на 2-ата позиция с 26 пункта, само че множеството тимове са и с мач по-малко.

Днешната загуба отежнява още повече ситуацията в лондонския клуб, а стола на Микел Артета наподобява все по-разкалетен, макар че от управата на клуба се кълнат, че ще продължат да му дават късмет.

Срещата стартира по-добре за домакините. При първата заплаха в 15-ата минута, Майкъл Кийн пое страховит извеждащ пас в празно пространство и шутира мощно от отдалеченост, само че ударът му мина покрай лявата греда.
Снимка: БГНЕС  Евертън излъга Арсенал, тъгата за

В 22-ата минута " карамелите " съумяха да поведат, само че след автогол. Айоби центрира в наказателното поле, където Роб Холдинг неуместно отклони в личната си врата за 1:0. В 33-ата минута " артилеристите " получиха право да изпълнят дузпа след нарушаване на Дейвис против Мейтланд-Найлс. Зад бялата точка застана Никола Пепе, който не сгреши за 1:1.

В самия завършек на полувремето домакините още веднъж поведоха. Сигурдсон извърши корнер, а Йери Мина засече с глава, с цел да стане резултата 2:1.
Снимка: БГНЕС  Евертън излъга Арсенал, тъгата за

През втората част, Джоузеф Уилък остана непокрит, само че ударът му с глава от границата на дребното наказателно поле беше много разочароващ.

В добавеното време, Букайо Сака отигра с подаване в наказателното поле, само че Джордан Пикфорд реагира добре, с цел да осуети офанзивата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР