Eвертън официално обяви, че новият треньор на клуба ще бъде

...
Eвертън официално обяви, че новият треньор на клуба ще бъде
Коментари Харесай

Легенда на Челси пое Евертън

Eвертън публично разгласи, че новият треньор на клуба ще бъде Франк Лампард. Бившият британски халф парафира контракт за две години и половина с " карамелите " - до лятото на 2024-а година, а дебютът му отпред на ливърпулския тим ще бъде против Брентфорд от четвъртия кръг за ФА Къп.

Асистент на Лампард на " Гуудисън Парк " ще бъде Джо Едуардс, а Пол Клемънт и Крис Джоунс ще бъдат треньори на първия тим.

" За мен е огромна чест да съставлявам тим с размерите и традициите на Евертън. Нямам самообладание да стартираме работа дружно. След като приказвах със притежателя, президента и борда, тогава усетих нужната пристрастеност и упоритост. Надявам се, че те също видяха моята упоритост и ще работим добре дружно ", разяснява новото предизвикателство Лампарт.

" Лесно може да се усети пристрастеността на почитателите на Евертън. Това е доста значимо, защото сме тим, който желае да се бори за челните позиции в Англия и те са ни нужни. Смятам, че клубът е неповторим и може да се разбере какво тъкмо желаят почитателите. Първото нещо, което желая да кажа на играчите е, че в тази борба влизаме дружно ", добави именитият футболист на Челси.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР