Евертън, Манчестър Юнайтед и Наполи са отборите, които ще спорят

...
Евертън, Манчестър Юнайтед и Наполи са отборите, които ще спорят
Коментари Харесай

Евертън ще има сериозна конкуренция за Белоти

Евертън, Манчестър Юнайтед и Наполи са тимовете, които ще спорят за подписа на нападателя на Торино Андреа Белоти. Tuttosport акцентира, че Карло Анчелоти отдавна е обожател на италианския национал и не счита да пропуща опцията да го притегли на " Гудисън Парк ". Опитният експерт искаше Белоти още като ментор на Байерн (Мюнхен) и Наполи.

26-годишният голмайстор има откупна уговорка от 100 млн. евро, само че тя важи единствено за клубове отвън Италия, Ясно е обаче, че той може да си тръгне и против по-малка сума. Неговият контракт с " биковете " е до лятото на 2022 година, а клубът е подготвен да договаря за продажбата му след края на сегашния сезон.

This is what Gabriel could bring to the Blues. pic.twitter.com/TR3cOcBUOt
— Everton FC News (@LivEchoEFC) 16 април 2020 година Евертън ще се опита да купи и бранителя на Лил Габриел. 22-годишният бразилец се утвърди като един от най-хубавите на своя пост в Лига 1. През сезона той записа цели 34 публични мача.

Контрактът на Габриел с " песовете " е до 2023 година, а цената му е към 20 млн. евро. France Football, че той е трансферна цел на Арсенал и Челси, а от Евертън към този момент са блъснали на камък с оферта за него през януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР