Евертън измъкна 0:0 на Гудисън Парк срещу шампиона Челси в

...
Евертън измъкна 0:0 на Гудисън Парк срещу шампиона Челси в
Коментари Харесай

"Челси" не успя да измъкне победа на "Гудисън Парк"

" Евертън " измъкна 0:0 на " Гудисън Парк " против първенеца " Челси " в мач от 19-ия кръг на Висшата лига,
Така домакините не престават без проваляне към този момент в седми мач от всички шампионати под управлението на Сам Алърдайс, който пое отбора в края на ноември.

Лондончани имаха съществено предимство, изключително след почивката, само че не съумяха да стигнат до попадение.
През първата част момчетата на Антонио Конте бяха най-близо до гола в десетата минута, когато след поредни изстрели от наказателното поле на Тимуе Бакайоко и Вилиан капитанът на домакините Фил Джагиелка на два пъти съумя да избие от голлинията.

През второто полувреме натискът на " Челси " се ускори, като незабавно след подновяването на играта Виктор Моузес проби от дясно и пусна към Педро Родригес в наказателното поле, само че ударът на испанеца от десетина метра беше париран от Джордън Пикфорд. Топката отскочи към Маркос Алонсо, който стреля по диагонала, само че Ашли Уилямс блокира пред голлинията.

В средата на полувремето Пикфорд още веднъж се намеси уверено след шут на Еден Азар от границата на пеналта, а четвърт час преди края стражът имаше и шанс, откакто Уилямс отклони в напречната греда при опит да почисти остро центриране от дясно на Моузес.

" Евертън " не съумя да насочи нито един прецизен удар в мача, само че в самия край можеше да стигне до успеха. Гилфи Сигурдсон центрира от корнер в добавеното време и непокритият Майкъл Кийн засече с глава от десетина метра, само че над напречната греда.

" Челси " остана трети с 39 точки, до момента в който " Евертън " е девети с 26 точки. Лидер е " Манчестър Сити " с 52 точки, с 11 повече от " Манчестър Юнайтед ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР