Евертън и Тотнъм завършиха наравно 2:2 в откриващата среща от

...
Евертън и Тотнъм завършиха наравно 2:2 в откриващата среща от
Коментари Харесай

Евертън измъкна точка у дома срещу Тотнъм с гол в добавеното време

Евертън и Тотнъм приключиха наедно 2:2 в откриващата среща от 23-ия кръг на британската Висша лига, която се изигра на " Гуудисън Парк " в Ливърпул.

Двубоят започва по желан метод за " шпорите ", които излязоха напред в резултата още в 4-ата минута, когато Дестини Удоджи комбинира с Ришарлисон и с удар от придвижвания бразилецът наказа някогашния си клуб, вкарвайки за 1:0.

Преднината на лондончани се задържа до приключването на първия половин час от мача, когато домакините извършиха ъглов удар, при който топката доближи до Джейм Тарковски, а той от своя страна с глава я отклони към Доминик Калвърт-Люин, след чийто удар топката се отби от тялото на Джак Харисън и влезе във вратата на гостите за 1:1.

Тотнъм отговори на предизвикването и още преди почивката още веднъж Ришарлисон възвърне задатъка на своя отбор, разписвайки се този път със ужасно осъществяване отвън наказателното поле.

За злощастие на футболистите на Анге Постекоглу те още веднъж не съумяха да задържат задатъка си и в последна сметка бяха осъдени в добавеното време на срещата. " Карамелите " получиха право да изпълнят свободен удар вдясно от вратата на своя противник, а след центрирането неприятна интервенция на Кристиан Ромеро от състава на " шпорите " продължи топката към далечната греда и там Джарад Брантуайт с глава осъществя за крайното 2:2 и по този начин донесе точката на своя отбор.

По този метод Евертън краткотрайно се измъкна от зоната на изпадащите, изкачвайки се на 17-ото място с 19 пункта, до момента в който Тотнъм остава 4-и с 44 точки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР