Евертън и Нотингам Форест са изправени пред отнемане на точки

...
Евертън и Нотингам Форест са изправени пред отнемане на точки
Коментари Харесай

ВЛ повдигна обвинения на Евертън и Нотингам - карамелите с позиция

Евертън и Нотингам Форест са изправени пред лишаване на точки и финансови санкции поради нарушаване на разпоредбите за „ облага и резистентност “ във Висшата лига.

" Карамелите " към този момент бяха осъдени с лишаване на 10 точки по-рано през сезона и от клуба са гневни след новите обвинявания.

" Футболен клуб Евертън взима в поради решението на Висшата лига да заяви за нарушаване на разпоредбите за " облага и резистентност " в интервала, завършващ със сезон 2022/23, на независима комисия ", се споделя в изказване на клуба.

" Това обвиняване обгръща интервали, за които към този момент клубът бе осъден. Към момента клубът апелира тази санцкия. Сега би трябвало да се пазиме от обвинявания, които включват същите времеви интервали, за които към този момент бяхме осъдени. Евертън може да съобщи на почитателите си, че ще продължи да отстоява позицията си, до момента в който тече обжалването ", пишат още мърсисайдци.

Ако бъдат открити за отговорни, двата клуба са застрашени с лишаване на точки. Според Висшата лига Евертън и Нотингам Форест не са спазили разпоредбите за резистентност, което може да е причина за наказването им. 

В моментното класиране след 21 кръга Евертън е на 17-о място със 17 точки, макар че мърсисайдци действително са спечелили 27. Нотингам е на 15-о място с 20 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР