Евертън и Нотингам Форест оставиха настрана трудностите си извън терена,

...
Евертън и Нотингам Форест оставиха настрана трудностите си извън терена,
Коментари Харесай

Евертън и Форест оставиха настрана проблемите извън терена, за да спечелят повторенията за Купата на Англия и напреднаха към 4-ти кръг

Евертън и Нотингам Форест оставиха настрани компликациите си отвън терена, като завоюваха повторенията за Купата на Англия, с цел да преминат към четвъртия кръг в сряда.

Те играха два дни откакто бяха упрекнати от Висшата лига в нарушавания на финансовите правила на британския футбол, което евентуално можеше да докара до лишаване на точки за два клуба, които са тъкмо над зоната на изпадащите.

p> Дълбоко пробив в купата би предложил добре пристигнало разпръскване и Евертън, чийто финален огромен трофей пристигна при спечелването на известното съревнование през 1995 година, измъкна победа с 1-0 над Кристъл Палас с помощта на кривия свободен удар на Андре Гомес от 25 метра в Гудисън Парк.

Това уреди среща с различен противник от най-голям клас, Лутън, в 32-ия край на 27 януари.

Форест се нуждаеше от в допълнение време, преди да се оправи с 3-2 от третодивизионния Блекпул, като Крис Ууд означи победния гол в 110-ата минута, откакто тимът му пропиля преднина от два гола.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР