Евертън е отправил оферта на стойност 25 милиона паунда за

...
Евертън е отправил оферта на стойност 25 милиона паунда за
Коментари Харесай

Евертън отправи оферта за полузащитник на Саутхамптън

Евертън е отправил оферта на стойност 25 милиона паунда за полузащитника на Саутхамптън Пиер-Емил Хьойберг, твърди Daily Mail. С този си ход “карамелите” се пробват да изпреварят тима на Тотнъм, който също демонстрира интерес към датчанина.

Преди време самият футболист изяви желанието си да напусне клуба, като съобщи, че желае да се причисли към по-голям тим. Това докара до отнемането му на капитанската лента, която бе връчена на Джеймс Уорд-Праус. Желанието на играча е да премине в отбора на Тотнъм, като е подготвен да откаже трансфер в Аякс и клубове от Испания, които демонстрират интерес към него. Въпреки това, от Евертън имат очаквания, че ще могат да накарат Хьойберг да промени мнението си и да премине в тима от Ливърпул. От Саутхамптън се надяват, че ще могат да приберат за играча си сума от порядъка на 35 милиона евро, като имат контракт с него за още една година.
Everton have made a bid of £18m to try to sign Southampton’s Pierre-Emile Hojbjerg.

After tonight’s performance, is that needed Toffees? ‍ pic.twitter.com/2wgvKSIbnE
— PremStat (@prem_stat) July 16, 2020 Тотнъм е подготвен да предложи крайния си защитник Кайл Уокър-Питърс, който сега играе чартърен в тима на “светците”, като част от договорката за Хьойберг. Мениджърът на Саутхамптън Ралф Хазенхютъл е останал впечатлен от изявите на бранителя, само че от клуба желаят двете покупко-продажби да бъдат обособени и избират да получат пари за някогашния си капитан. Именно заради тази причина офертата на Евертън наподобява по-примамлива, макар че парите, които са препоръчани, са по-малко от мечтаните. Хьойберг е взел присъединяване през този сезон в 37 мача, като на сметката си има записана и 1 асистенция. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР