Евертън е набелязал десния бек на Атлетико Мадрид Сантиаго Ариас,

...
Евертън е набелязал десния бек на Атлетико Мадрид Сантиаго Ариас,
Коментари Харесай

Евертън си хареса защитник на Атлетико Мадрид

Евертън е набелязал десния бек на Атлетико Мадрид Сантиаго Ариас, написа Sportsmail. Колумбийският национал е добре прочут на спортния шеф на " карамелите " Марсел Брандс, който обезпечи прехвърлянето му в ПСВ Айндховен през 2013-а. Сега той ще се опита да направи същото, като този път ще има за цел да го докара на " Гудисън Парк ".

Евертън желае да откри подобаващ заместител на капитана Шеймъс Коулман, като младият Джонджо Кени също влиза в проектите на мениджъра Карло Анчелоти, откакто прекара последната година чартърен в Шалке 04 и остави положително усещане с изявите си. Според източника диалозите сред британския клуб и Атлетико са в напреднала фаза и 28-годишният Ариас е на път да премине в тима от Ливърпул.

Все още не е ясна цената, която от Евертън ще би трябвало да платят, само че Анчелоти е подготвен да направи обилни промени в състава си, с цел да усъвършенства представянето на тима през идващия сезон. Смята се, че експертът търси и усъвършенствания в халфовата линия, като желае да добави повече сила и експанзия в тази част на терена.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР