Евертън е хвърлил око на халфа на , твърди Il

...
Евертън е хвърлил око на халфа на , твърди Il
Коментари Харесай

Евертън си хареса халф на Лацио

Евертън е хвърлил око на халфа на, твърди Il Tempo. Испанецът съществено разви капацитета си, откогато облече екипа на " Орлите " през 2016 година и това не е останало неусетно от мениджъра на " Карамелите ", който го е поставил в трансферния си лист.

Любопитното е, че Луис Алберто към този момент игра в Англия с екипа на, само че там не съумя да се наложи и записа единствено 9 мача, като на два пъти бе пращан чартърен в и Ла Коруня.

Макар да се трансформира във значим състезател на Лацио в последните години, испанецът сега е в обтегнати връзки с шефовете на клуба, откакто неотдавна насочи рецензии към тях, че са купили аероплан, до момента в който в това време играчите не получават цялостните си хонорари. Впоследствие се оказа, че този аероплан е бил подарен на клуба от българска компания, а Луис Алберто бе санкциониран за думите си.

Това още повече ускорява слуховете, че 28-годишният испанец може да бъде продаден през зимата. От Евертън следат деликатно обстановката и са подготвени да реагират, в случай че им се отвори опция. Луис Алберто има контракт с Лацио до 2025 година.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР