Евертън беше разбит с 4:0 от Челси на “Стамфорд Бридж”

...
Евертън беше разбит с 4:0 от Челси на “Стамфорд Бридж”
Коментари Харесай

Анчелоти: Не бяхме имали такъв мач, всичко тръгна наопаки още от началото

Евертън беше разрушен с 4:0 от Челси на “Стамфорд Бридж” в среща от Премиър лийг и към този момент е чак на 12-а позиция. Мениджърът Карло Анчелоти е наскърбен от представянето на своите футболисти. “Не бяхме имали подобен мач до момента, за първи път въобще не оказахме опозиция. Нищо не ни се получаваше и всичко потегли наобратно още от началото”, изрази разочарованието си италианецът.

“Не бяхме на равнище в отбрана, загубихме доста битки за топката, сгрешихме доста подавания… Остава ни единствено да се поучим от станалото”, добави треньорът.

“Карамелите” към този момент са на 8 точки от място в Лига Европа, само че Анчелоти остава оптимист. “Смятаме, че към момента можем да се борим за присъединяване в евротурнирите. Не сме говорили за Шампионската лига, само че имаме шансове за Лига Европа. Но преди този момент би трябвало да забравим днешния мач. Длъжни сме да се реваншираме, като покажем предпочитание за борба”, сподели още треньорът, като изявлението му беше преди края на Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР