евернокорейският лидер Ким Чен Ун е екзекутирал петима свои служители

...
евернокорейският лидер Ким Чен Ун е екзекутирал петима свои служители
Коментари Харесай

Ким Чен Ун екзекутирал петима свои служители заради критики към него

евернокорейският водач Ким Чен Ун е екзекутирал петима свои чиновници от Министерството на стопанската система на страната поради рецензии към него и ръководството му. Това се споделя в най-новата книга на американския кореспондент Боб Удуърд, която излезе през предходната седмица.

В книгата си журналистът твърди още, че водачът на Северна Корея даже един път се е похвалил, че е изложил главата на чичо си на показ, откакто го екзекутирал.

...maybe Kim served cold hamberders...
North Korea HORROR: Economists executed after criticising Kim Jong-un at dinner party
— MatthiasDick (@realComforter)
Петимата чиновници, които били екзекутирани, имали неблагоразумието да подлагат на критика водача по време на вечеря с него, заяви южнокорейският вестник Daily NK в петък, осведоми БГНЕС.

Медията твърди, че петимата мъже са били убити на 30 юли, откакто намерено са подлагали на критика държавното управление на Северна Корея, защото не е съумяло да позволи голям брой въпроси, свързани с търговията и финансите.

Според Daily NK формалните лица даже са подчертали нуждата Северна Корея да развие съдействие с непознати страни в изискванията на идни търговски наказания.

Твърди се, че мъжете са задържани, откакто един от по-младите им сътрудници се е отказал от тях и е докладвал думите им на тайната полиция на Северна Корея.

Вестникът показва, че фамилиите на мъжете са били преместени в лагер 15 в Йодок, който е прочут с настаняване на политически дисиденти.

Ким от своя страна бил удовлетворен от изтезанието на чиновниците, тъй като ги считал за опасност за националната сигурност на страната.

Съобщените събития идват, откакто севернокорейският водач се ангажира да "накаже съществено " своите чиновници, тъй като не са изпълнили заповедите му по време на сезона на тайфуните.

По време на скорошни обиколки из райони, потърпевши от наводнения, севернокорейският водач даде обещание на хората персонално да следи ситуацията и да издава своевременни заповеди.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР